Το καλάθι δωρεών σας είναι άδειο!

Ποσό δωρεάς:€0.00

*Επιλέξτε ποσό:
μέσω Paypal

Οι ασθενείς με Κυστική Ίνωση έρχονται πολλές φορές αντιμέτωποι με την αδυναμία να καλύψουν βασικές τους ανάγκες με αποτέλεσμα την επιβάρυνση της υγείας τους. Έτσι λοιπόν σκεφτήκαμε το εξής: Για την κατάθεση χρημάτων σε κάποιο από τους παρακάτω σκοπούς γίνεστε αυτομάτως ‘’ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΛΟΣ’’ και σας δίνεται δώρο μια συλλεκτική τσάντα με τα προϊόντα μας.Α' ΣΚΟΠΟΣ (860€)
Nεφελοποιητής νέας γενιάς-παλλόμενης μεμβράνης όπως e-flow κλπ

Οι νεφελοποιητές νέας γενιάς είναι εξαιρετικά ακριβοί ,αλλά πολύτιμοι καθώς είναι βασικό εργαλείο για την καθημερινότητα του ασθενή. Από το κράτος αποζημιώνεται ένα ελάχιστο ποσό ανά 3 χρόνια, ενώ πολλές φορές οι ανασφάλιστοι ασθενείς μας αδυνατούν πλήρως να το προμηθευτούν. Επιλέγοντας αυτή την δωρεά, θα προμηθεύσουμε με έναν νεφελοποιητή συγκεκριμένο ασθενή όπου θα σας έρθει και ευχαριστήρια επιστολή μαζί με την συλλεκτική τσάντα!


Β' ΣΚΟΠΟΣ
Συνεισφορά σε κάλυψη γενικών αναγκών


Αν συνεισφέρεις σε ενα απο τους παραπάνω σκοπούς, γίνεσαι αυτομάτως ‘’ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΛΟΣ’’ με την κατάθεση ποσού δωρεάς απο 100 έως 1000 ευρώ.

 
(*)  Πραγματοποιήστε την δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω του τραπεζικού λογαριασμού της Ε.Ε.Ι.Κ. στην Εθνική Τράπεζα (δείτε στους τρόπους πληρωμής) με την αναγραφή του σκοπού της δωρεάς σας.